Pari suomalaista tutustuu Italiaan, itseensä ja toisiinsa vaihto-opiskelun lomassa Bolognassa. Tavoitteena on oppia kieltä, elää hetkessä uudessa kulttuurissa, solmia suhteita ja olla yksi kevät stressaamatta mistään.

maanantai 18. tammikuuta 2010

Kuvapäivitys

Koska meillä ei edelleenkään ole nettiä kotona, pitää blogia päivittää joko koululla tai kaverin luona. Kuvien lataaminen on joskus hidasta ja hankalaa, mutta nyt yhteys vaikuttaa toimivan hyvin. Seuraa siis pieni kuvapäivitys!


Professorimme aukomassa viinipulloja. Tätä hetkeä seuraa panettonen eli milanolaisen joulupullan tarjoilu. Oli muuten älyttömän hyvää, suosittelen!


Professorin pullottama Bond-viini, tietenkin vuosikertaa 2007: "(due) zero zero sette!" Professorimme muuten toimi käsittääkseni elokuvan kulttuurineuvonantajana.Matkalla mensasta takaisin yliopistolle. Kuvassa ei näy, kuinka jyrkkä tuo katu todella on.


Pyykit kuivuvat täällä ulkona, satoi tai paistoi. Viime aikoina on onneksi ollut hyviä säitä myos pyykkien kannalta.

 
Bolognan ylpeys, Piazza del campo. Juho haluaa kertoa siitä ja Il Paliosta lisää seuraavassa päivityksessä.

2 kommenttia:

  1. Hei vaan ja terveiset täältä kylmästä!

    Sain Mimmiltä bloginne osoitteen. Mukava varmaan olla uudessa maassa. Me oltiin Helenan kanssa neljä viikkoa Espanjassa juoksemassa, tultiin kaksi viikkoa sitten takaisin tänne pakkasiin. Sen verran jäi ikävä, että päätettiin varata sama asunto taas ensi talveksi.

    Voikaa hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hei! Täälläkin on vielä kylmää, öisin välillä pakkasen puolella. Ollaan sen verran pohjoisessa. Mutta aurinko paistelee mukavasti ja muutenkin on mukavaa vaihtelua kokea Italian talvi. Espanjassa on ollut varmasti lämpimämpää. Terveisiä Suomeen kaikille tutuille ja voikaa hyvin!

    VastaaPoista